Nu är vi redo - nu kan Einar få flytta hem <3

Det var en bra shoppingstund inne på Gekås igår, även om jag blev trött ganska fort och hade ont så tog jag mig igenom och vi fick med oss allt till katten, i princip.
Transportbur har vi fått låna av svärföräldrarna men resten införskaffade vi i gula varuhuset.
Är nöjda till tusen, speciellt när man ser vad allt kostade. Vi har fått massa saker för liten summa, jag var beredd på att det skulle kosta ännu mer.Kattlåda och klösträd är vi riktigt nöjda med. Jag är så glad att vi hittade ett klösträd, kostade bara 269:- så väldigt billigt.
Kattlådan betalade vi 129:- för!


Leksaker i form av möss och små bollar och lite kattunge-mat fick också komma hem. Och så kattsand såklart. Vi vill att Einar skall få ha lite olika leksaker så en del köpte vi fast ändå inte så jättemycket som jag skulle kunna införskaffat :)

Vi passade även på att köpa lite blötmat till honom också, den dagen han blir så pass stor att han kanske kan börja med det. Det skall han få lite då och då, inte varje dag! Köpte även kattgodis som han skall få när han är duktig och gör nåt bra =) Hehe... Kattmynta på sprayflaska, vi skall prova att spraya klösträdet för att Einar förhoppningsvis kommer spendera mycket tid där. En liten söt lila bädd, matskålar, underlätt och en filt att lägga i transportburen hittade vi med.


Nu längtar vi efter att hämta hem honom, kommer bli så mysigt! Vi passar på att ta hem honom 29 Januari när vi åker hem från Falkenberg, där vi skall fira vår 1 års dag.
Snart snart snart!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Karin B
Karin B,
Åh, så kul att ni snart har en liten kissemiss hemma hos er!
www.junitjejen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, jag längtar så =) Kommer bli mys!
nouw.com/frökenrödlök
Sara Rödett
Sara Rödett,
Åh, så mysigt och roligt för er! Kan tänka mig att längtan är stor! 😃 Och så sööt han är!
sararodett.blogspot.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det kommer bli så himla mysigt.. Saknar att ha en liten katt hemma =) Var några år sen jag hade det .. så är på tiden känns det som 😊
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229