Nu är snart denna helgen över!

Jag har haft en underbart mysig helg tillsammans med finaste Rosanna!
I fredags hämtade jag henne på stationen lite innan tre och så besökte vi Killebergs tygbod som finns här i Älmhult. Väl hemma satt vi och pratade, Jimmy kom hem och åkte igen, vi skjutsade ner honom till stationen för att kunna ta tåget till Uppsala. Vi köpte thaimat med oss hem och sen pysslade vi klart inför lördagens marknad. Det var kallt att stå i Loshult men vi hade trevligt ändå, sålde en hel del båda två och det känns roligt.
Nu är alla årens loppisar och marknader över för i år och jag ser redan fram emot nästa år!
En marknad som jag och mamma stod på i Klippan i somras är inbokad i Augusti redan och Loshult i slutet av November är också inbokad.
Sen planerar jag att stå på Våxtorp både i juni och i september som förra året! Åh, längta! Däremellan blir det ju en och annan loppis också! Kul Kul! Jag har gjort klart Jimmys paketkalender och fixat upp dessa. Jag vet, kanske mest för barn men det är så roligt med paket och jag tycker faktiskt att vuxna är förtjänta av det också minsann! Dessa 25 paket (ja, för den 3:e får han faktiskt två =) är upphängda i våran femarmade lampa i vardagsrummet och dinglar så fint! Åh, skall bli kul att se Jimmys min när han kommer hem ikväll och får se detta :)
Psssst ... Missa inte detta också! Tävling och Julklappsbyte!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 17 visningar

Gillar

Kommentarer