Nu är jag redo men först ..

... väntas en kväll och en natt med hjärtat i Hylte.
Jajjemen, är nu hemma hos Kjell och vi skall äta kvällsmat tillsammans och umgås. När vi inte ses på helgerna så försöker vi få en extra dag på veckan så vi iallafall får en natt tillsammans och det är bra att man bor så nära att man faktiskt kan göra såhär. Han var hos mig igår och jag åker till honom idag. Så får vi ändå ses tre dagar =)
Man får inte vara dum. Hahaha.

Jag har packat ner alla mina saker inför marknaden och lyckats växla pengar så jag är nöjd. Just nu står mina saker och väntar i hallen där hemma. Bara att bäras ut imorgon. Tanken är att efter jobbet imorgon skall jag åka hem till mamma. Vi skall kolla på fotbollen tillsammans och jag skall sova där. På lördag förmiddag/lunch drar vi oss emot Klippan eftersom vi har bokat rum för att sova där natten till söndagen då marknaden är. Så det blir en helg med mamma. Pappa och syrran skall ut med husbilen :) Jag är så taggad och längtar, ser fram emot marknaden! Senaste marknaden var i Haverdal i November förra året .. skall bli riktigt kul.
Detta inlägget tidsinställde jag för att ni skall få nånting å läsa medan jag är och myser med honom som får mitt hjärta att slå lite extra <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer