Nu är jag LYCKLIG igen ^^

Fan att man skall vara en sådan materialist.. Men så är det bara, tydligen! Jag orkade inte leta efter originalladdare via nätet då jag inte hade någon aning om vilka som var original eller kopior, ville inte riskera att köpa fel igen. Jag stannade därför på DeltaData (en lokal elektronikbutik) här i byn på vägen hem från jobbet och vet ni vad - mobilen laddas!! Så felet är garanterat nu, berodde på fel laddare. Behövde original. 199:- fick jag ge så inte helt så farligt men synd då förra laddaren köstade 19:- ... Jaja, huvudsaken jag kan använda rätt mobil nu :)


Vi har lagt en beställning på USAGODIS igen och den finns på vårt utlämningsställe idag så Jimmy skulle ta med den hem.. Wiihooo!! Jag hoppas allt är med .. förra gången vi beställde så fanns inte allt av det jag ville prova, det fanns nu enligt hemsidan men man vet ju aldrig vad som ligger i lådan. Nånting var slut förra gången och då stod det en lapp i lådan att just den inte kommit med pga slut på lagret, kanske är det så nu med ... Bläääk!
Men men ... vi kommer göra en Mizca och Jimmy provar-videoblogg av detta igen .. så håll ögonen öppna så kommer en video inom kort.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer