Nu är jag hemkommen =)

Hejsan alla där ute!
Nu har jag kommit in i mitt nya boende och är faktiskt klar med uppackning och sådant. Jag är faktiskt rätt nöjd!
För att vara så liten yta så har jag fått det riktigt bra och ännu bättre blir det när jag orkar köra bort kartongerna som inte får plats här till mamma och pappas vind. Men det får bli en annan dag, är rätt trött just nu!
Foto kommer så fort kartongerna är borta....

Köpte lite saker på Ikea i Fredags, lite hyllor, badrumsmatta, dörrmatta, hyllor och en fotpall. Sistnämnda byggde jag precis ihop och sitter nu gott i min fåtölj med fötterna på pallen. Underbart.
Lägenheten var delvis möblerad vilket jag tackar för men sängen var av det hårdaste laget så när jag berättade för mamma att jag inte sovit i natt och funderade på att köpa bäddmadrass skulle dem komma hit med en gammal skummadrass i mindre storlek som de hade på vinden som jag kunde använda så länge tills jag får pengar. Men när de kom hade det vart inne på Jysk och köpt en 12cm tjock madrass till mig så får jag ge dem pengar senare... Gulle dem!
Dumma är bara att jag mätte helt galet på sängen när jag var här häromdagen för jag trodde det var 120cm så det var ju givetvis en sådan madrass dem köpte men när vi rullade ut den förstod vi att det bara var 105 säng.. Haha, som det kan gå... Nåja, jag kommer sova gott iallafall och det är huvudsaken. TACK!!

Nu skulle man haft mer pengar för det är lite saker jag skulle behöva har jag kommit på.
Tänk om man skulle satsats en slant på lotto och haft turen att vinna ett par tusenlappar så jag hade kunnat köpa mig en dammsugare och lite korgar och annat som är behövligt :)
För 1 av 6 jackpotvinster vinns av bolagsspelare tydligen så vem vet =) Jag brukar dock inte ha tur att vinna så mycket pengar faktiskt. Men det är väldigt roligt att spela. Någon gång har det hänt att jag satt in en hundralapp och spelat för den bara för att fördriva tiden lite och ha en stunds skull och spänning. När man har pengarna kan man göra det tycker jag :) Jag är ingen speldjävul via nätet, värre när man kommer till en färja som har en-armade-banditer för då går det mynt efter mynt kan jag lova!
Ni får en liten kik på min lilla hall :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer