Nu är bollen i rullning!

Hej!

Jag är trött i min kropp, jag har jobbat idag! Skön känsla.
Men nu är det underbart att vara ledig några dagar, som det ser ut ska jag hjälpa Kjell 1-2 dagar nästa vecka också, förhoppningsvis! Så lite goa pengar och skön träningsvärk och trötthet i kroppen. Dessutom får jag ju vara med Kjell massvis!

Igår var jag ledig, då gjorde jag inte så mycket här hemma.
Hade ett telefonmöte med en psykolog, det enda som var inplanerat och det gick bra.
Jag tog beslutet för nån vecka sen att jag måste ta tag i det här med mitt mående, att jag måste träffa en psykolog. Jag är rädd och nervös men är tvungen, jag vet att jag behöver det. Så, vi började med ett telefonmöte - hon och jag. Fick en tid inbokat för riktigt möte på mottagning också, så nu är bollen i rullning så att säga. Det känns som att måendet blir mer och mer jobbigt just nu. Försöker att inte tänka mig hur lätt är det även om någon säger att man borde vara positiv.
Men ändå skönt att få prata med en utomstående, med en professionell person som är van vid såna här saker. Det kommer bli jobbigt men i slutänden är det nog värt det! Har gått hos psykolog och kurator tidigare men länge sen. När jag behövde det senast träffade jag en psykolog 4 tillfällen för att ge det en chans men jag fick inget förtroende för honom. Han satt mest och nickade till, som att han vore trött. Tre av fyra gånger gjorde han det. Dessutom sa han åt mig att jag skulle vara tyst. "Hur ska jag kunna hjälpa dig om jag inte får nån syl i vädret, du pratar hela tiden, du måste vara tyst". Det var det som fick bägaren att rinna över och efter det gick jag inte dit mer. Behovet har funnits och jag försökte t.o.m byta vårdcentral till Falkenberg. Det hade gått men då hade jag missat chansen till min dietist och det ville jag verkligen inte. Nu såg jag att det var en annan psykolog på plats och valde därför att kontakta henne, så nu hoppas jag att det denna gången blir bättre!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 285 visningar

Gillar

Kommentarer

MotherandWife,
Hur ska han kunna hjälpa någon om han är så? Jag har jobbat med såna människor och de är helt sjukt att dom ens jobba med såna yrken.
motherandwife.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag vet inte om han var så mot alla, jag är expert på att prata men jag tänker att det är just det jag ska göra hos en psykolog, prata.
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Så där kan han ju inte säga ju. Han ska iaktta och lyssna på vad du säger och sen komma med goda råd mm men det där va inte bra. Hoppas den nya är bättre och bra att du testar igen och ser om det funkar denna gång 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vi får helt enkelt se
nouw.com/frökenrödlök
Annelizzza
Annelizzza,
Stå på dej och hoppas du hittar nån du får förtroende för. Om du mår bra av att prata så behöver nån lyssna och utgå från det du berättar. tufft jobb men hittar du rätt så kommer du vidare helskinnad och stärkt 👍👍👍
nouw.com/annelizzza
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Får helt enkelt se om denna jag börjat prata med är bra.
nouw.com/frökenrödlök
Susann,
Håller tummarna att den här psykologen är bra. Det är ju viktigt att få förtroende för personen.
zinnie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja annars finns det ju ingen nytta
nouw.com/frökenrödlök
Pärla
,
Skönt att vara lite ledig. Men vilken tråkig psykolog du träffat innan. Hoppas verkligen det blir bättre denna gången.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja jag var aningens sur
nouw.com/frökenrödlök