Nu äger jag den äntligen!

Redan när jag var på skördefesten på Öland i höstas har jag älskat dessa skyltar.
Nu äger jag äntligen min egna. LOVELY!
Skulle till Sköna Fötter för att få fotbehandling efter jobbet, men hade en liten stund över innan det var dags så cyklade iväg tidigare och tog en sväng på marknaden som var i byn idag. Där träffade jag ägaren av Mellow Design som jag stod och pratade med några minuter. Trevlig tjej. Fick även skylten till ett mycket bra pris som gjorde att jag inte riktigt kunde motstå den ytterligare en gång.. Så nu äger jag den äntligen och jag längtar till vi får nytt boende så den kommer upp på snyggt sätt.

Jag stod länge och väl och kikade på alla skyltarna när hon stod på en marknad på Öland i höstas men då valde jag att låta bli att köpa men tanken har alltid funnits med och som sagt, nu har jag äntligen den i min ägo.

Mellow Design har massa olika skyltar med recept och fina ord. Rolig idè! Fick tipset av ägaren att sätta upp en tavellist på väggen och sen ställa de olika receptplattorna där, jättesnygg inredningsdetalj om ni frågar mig.
Kanske skulle ta och göra så när man flyttar till nytt?

2 skopor skratt stämmer dock inte på mig och Jimmy .. Minst 2 liter skratt om ni frågar oss, om inte liiiiite mer ;) Me like denna vackra skylt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer