Ni skrattar åt mitt elände men jag står rakryggad och stolt och glad att vi finns.

Ni är ju för rara! Så fina meddelanden jag får av er, det värmer i hjärtat att ni bryr er! Tack <> Sen finns det tyvärr dem som inte bryr sig alls.. Bara går på J´s mående och skiter i mig trots att vi vart ett par länge och trots att vi valde detta tillsammans.
Sen finns det dem som sitter bakom skärmen och skrattar åt vårt elände. Skadeglädje! Som tycker det är bra att det som händer faktiskt händer. Men jag tycker ni kan få fortsätta skratta!! Jag tror på karma!! *ler stort*

Jag mår så himla bra redan, trots att jag samtidigt är fruktansvärt ledsen! Det blev en sån bekräftelse när vi började packa ner mina saker. När vi tog alla min Monchhichier och lader ner i en låda och Jimmy frågade om han fick behålla en. Då kunde jag inte hålla tårtarna inne längre.. Fy vad det gjorde ont, även om det var så fint! Han ville ha ett minne. Något som betyder mycket för mig!! Fint! Nu har jag 6 jobbdagar kvar på jobbet och sen överlämnar jag vikariepinnen till Ida. Jag gör det med blandade känslor. Självklart vill jag vara kvar och jobba 8 månader till för att jag har verkligen världens bästa jobb och världens bästa kollegor men jag är tacksam för det jag fått och det jag uppnått. Jag har lärt mig någonting som jag kommer bära med mig resten av livet och det är stort. Det är värt allt! Typ!
Kommer vara jättesvårt att lämna jobbet. Tårarna kommer vara måååånga.
Men så åker jag till Malta två dagar senare och det ser jag så mycket fram emot. Och när vi kommer hem från Malta så sover jag en dag hos mina föräldrar och sen flyttar jag till min farmor! Jag lääääängtar!

Jag var och frågade farmor om jag fick hyra ett rum i hennes lägenhet. Och det fick jag! Hon skulle tycka det vore roligt och trevligt, för då får hon lite sällskap. Jag får tak över huvudet, närmre till min familj och lättare att söka jobb men framförallt, jag får möjligheten att göra något fint för min farmor. Jag skall hjälpa henne med städning och handling blandannat. Eftersom hon inte riktigt klarar det själv, och det känns fint. Jag är så tacksam över att jag får möjligheten!! Älskade farmor <> Jag har mycket fint att se bak på gällande Jimmy. Och jag har så mycket fint att blicka framåt på.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer