Ni gör ett riktigt bra jobb!

Hej Hej <3


Ni som har vart med ett tag här vet att jag är medlem i två olika supportergrupper på facebook.
Grupper där man varje dag har möjlighet att lägga in sin blogglänk och få feedback på det man skriver, få fina kommentarer och nya bloggar att följa!
När man lägger in sin länk måste man givetvis ge tillbaka, det är ju ändå support det handlar om, och då får man gå in på allas bloggar som är lämnade under dagen och skriva fina kommentarer tillbaka. Jag har vart med från starten i båda grupperna och jag gillar konceptet riktigt bra!
Båda grupperna är bra och de kompletterar varandra på något fint sätt.
Även om vi är några stycken som är med i båda och lämnar kommentarer i båda grupperna så är det också en del som bara är med i ena eller andra, vilket är toppen! Och det tittar in nya titt som tätt, också skoj. Man lägger bara upp när man själv vill vilket jag tycker är bra! Jag använder inte alltid båda grupperna, ibland den ena, ibland den andra och vissa dagar båda två, andra dagar ingen av dem. Beror helt enkelt på dagsformen!

Förutom att helt enkelt tipsa om dessa grupperna om du själv är sugen på att ge och få support vill jag rikta ett stort tack till alla admins i båda grupperna! Ni gör ett riktigt bra jobb genom att både själva vara engagerade och lägga in era bloggar och ge support till oss samt hålla igång grupperna och se till så att alla sköter sig. De finns några få regler i grupperna och de håller ni koll på, i ena gruppen är det lite mer tema på vissa dagar, tävlingar och fototema. Riktigt skoj! I den andra gruppen är det mest enbart länkar men de kör även länkregn en gång i veckan, något jag hakat på några ggr och gillar! Fortsätt driva grupperna, ni gör det bra - allihop!

Den ena heter Social Media Support & Share Group (swedish)
och den andra heter Länka Med Kärlek.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Ett tips!
  • 313 visningar

Gillar

Kommentarer

jessica
jessica,
håller verkligen med dig dessa grupper är så bra, och admins gör verkligen ett sånt bra arbete med att hålla igång och driva dessa grupper <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, de är grymma!! Men vi ska nog ha cred vi också, som använder dem =) haha.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla
Kamilla,
Tack fina Marica som lyfter fram våra grupper så fint. Håller med dig om att dessa grupper varit och är ett bra och positivt forum för oss som gillar att blogga. Kram på dig.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är det verkligen! Kram
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229