Ni får ursäkta mig - men allt går inte att utvecklas!!

Bilderna kommer från inlägget här. Jag är inte helt dum i huvudet - jag förstår att man måste släppa det gamla ibland, gå vidare och utvecklas.
Men vissa saker måste få vara som dem är för mig. Varför experimentera med och förstöra något som redan är så gott som det är? Enkla och goda semlan! Kanske blir enformigt jag vet, men för mig är det originalet som är det bästa. Alltid. Visst, är det roligt att många är kreativa och hittar på sina egna versioner av semlor, men när skall eländet egentligen ta slut? Hur många kreativa lösningar finns det med en bulle, grädde och mandelmassa? En del är mer tokig än den andra om du frågar mig och även om det faktiskt ser gott ut med en donutssemla skulle jag nog hellre ta originalet om jag bjöds på båda. Gammalmodig möjligtvis, men allt går inte att utveckla. I inlägget jag länkade under bilden finns ytterligare 15 lösningar på en ny semla. Nej tack för mig!
Tur att vi alla tycker olika, så jag slipper äta alla konstiga varianter, och vilken tur att ni som vill äta nyheterna faktiskt får det utan att jag behöver tycka illa om er :) hehehehehe..

Detta är semlan för mig!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer