Ni är väl söta!

Tack alla raringar för era fina kommentarer i förra inlägget. Jag är tokglad och kan inte riktigt förstå att det är sant och faktiskt händer mig! Det är min tur nu - vinden har vänt! Som syrran sa, jag kommer inte förstå det förrän jag jobbat ett tag och tänk känslan när lönen dimper ner på kontot första gången. Ujujuj. Pengar som jag tjänat ihop och inte bara får (ersättningen från A-kassan syftar jag på med "får")
Var i kontakt med chefen (härligt att ha en chef igen) förut för att kolla när jag skulle börja och fick då bekräftat att det är en tjänst på 75% vilket passar mig perfekt och att det är provanställning. Det senaste har jag ju haft timanställningar och visstids/vikariat men nu kör vi på riktigt - all in! Jag är så grymt taggad!

Kan ju berätta att jag skall städa på Rejmes här i Falkenberg - bilfirma! Men kommer vara anställd av ett städföretag.
Firade med syrran igår, hon ville att jag skulle komma och spela tv-spel och så var vi inne en snabbis på affären. Köpte var sin fryspizza och en flaska Rosè (alkoholfri) som vi skålade i. Så mysigt. Min syster är så söt.
Idag har vi promenerat ca 2 timmar tillsammans och pratat massor. Gött att komma ut i detta fina vädret även om det var aningens jobbigt emellanåt då mina ben kändes som spagetti idag. Men nu är det gjort, nu sitter jag i min älskade lägenhet och njuter av livet =) Var inne på Willys för att handla lite mat och tyckte faktiskt jag var värd lite vackra tulpaner, så nu är mitt hem ännu bättre!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer