Netto i Älmhult minskar medan Willys dubblas!

Ibland vänds livet upp och ner när man minst anar det. Man undrar vad fan som händer och varför det händer och varför just nu liksom. Men det gäller att kämpa på helt enkelt - hur jobbigt det en må vara!
Idag har det vart tisdag, hela dagen! Ja, är fortfarande tisdag men ändå. Har vart en kalasbra dag på jobbet med fönsterputsning. När någon har frågar vad jag jobbar med säger jag att jag är lokalvårdare men jag får nog säga att jag är mer allt-i-allo faktiskt. Jag städar (för det mesta), putsar fönster och fixar och donar i trädgårdar.
Men det är ju trevligt med variation som jag tidigare nämnt så jag har faktiskt ändrat i min meny gällande jobbet nu :) Tihii.. Ja just det ja .. Jag har kommit att bli lite irriterad på Netto här i Älmhult för dem har beslutat att deras butik skall bli mer "matigare" Ja men har ni hört nåt så tosigt. Matigare. Hah! Dem skall alltså inte sälja så mycket av de här roliga prylarna som finns med i reklambladen. Vilket stör mig! För man hittar alltid nånting bra. Som för ett tag sen när jag såg en fritös som inte kostade så mycket (velat ha en länge) i bladet och gick till Netto för att köpa en och får till svar att såna saker säljer vi inte just i denna butiken längre. VA?! Nehe, nää?! Så, svärmor fick köpa fritösen åt oss på Öland. Och nu såg jag att de hade lite mindre rislampor som jag hade velat ha till mina pioner men den lär ju inte finnas här heller. Skall jag behöva åka till Växjö eller Ljungby eller kanske Osby i Skåne för att handla på Netto? Skuuuumt.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer