Nattskena, mjukgörande strumpa och handledsskydd.

Idag låg mina beställda saker i lådan när jag kom hem från jobbet. Snabb leverans! Så pepp. Ett par rosa strumpor med halkskydd undertill och nån gele innuti, som skall mjuka upp ens fötter. Kommer bli awesome. Hoppas dem levererar.
Handledsskydd till båda händerna låg i paketet, jag behöver (just nu) bara till högra men bra att ha ett extra isåfall. Inte så stabilt men kanske kan hjälpa mig att linda smärtan jag fått i handleden efter att jag vridit ut alla mina moppar varje dag på jobbet. (Imorgon skall jag få en press istället)
Och det jag helst av allt ville ha: nattskena till foten. För att försöka trycka tillbaka min onda Hallux Valgus som jag tjatat om. Jag har så jävla ont i stortåleden pga HV att jag ibland inte vet vart jag skall ta vägen.
Har läst om att denna skenan kan lindra eller ännu hellre göra att smärtan försvinner helt, att knölen försvinner och att t��n blir "normal" igen. Jag har deformerade stortår på båda fötterna men det är på högra som den berömda knölen kommit sedan nån månad eller två tillbaka. Jag hoppas verkligen på denna manick.
Annars kommer jag besöka läkare för att se vad jag kan göra. Jag var där för en tid sen, då jag fick reda på att det är Hallux Valgus, då pratade han om ev. operation om det inte går över. Jag har även läst om det på nätet. Usch och fy! Är inte oroad för operationen då den bara tar 20-40 minuter, det som skrämmer mig är det som kommer efteråt: sjukskrivning i 6-8 veckor. Jag håller tummarna för att denna nattskena gör jobbet!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 247 visningar

Gillar

Kommentarer