Natalia svarar på frågor!

Favoritfärg?
Oj, lite svårt och säga då jag gillar många färger. Men just nu är det för det mesta svart,grått och vitt.

Vad är det finaste du fått av nån någon gång?
Jag kan inte välja en sak jag fått av en person så istället säger jag brev/sms. Där människor i ens omgivning skriver massa fint till en, blir alltid tårögd och på ett sett peppad av alla fina ord. Tänk, att vakna upp och ha världens längsta o finaste sms från någon man står nära. Underbart!
Svar från Mizca: Det var ett fint svar - sms kan vara riktigt betydelsefulla!

Vad är viktigt i ett förhållande?
Ärlighet, respekthumor, att man har roligt tillsammans,tillit, förtroende och kärlek såklart. :)

Vad är det mest galna du gjort på en fest?
Det är väl bara att komma fram med det som hände i december 2014. Vi var några som var på en fest julfest (lokal fest). Och jag blev så full att jag blev tagen av polisen. Självklart var det inte meningen att bli tagen haha men vissa har mer otur än andra ;) Och det brukar oftast vara jag som har oturen. Det var det galnaste enligt mig.

Vill du ha barn?
Ibland vill jag och ibland vill jag inte. Tror dock att jag i framtiden kommer ha barn, men det är ett tag kvar till dess ;)

Om du fick bjuda 4 personer (döda eller levande) på middag och diskutera nånting med dem, vilka skulle du bjuda och vad skulle ni prata om? Varför?
Min morfar, farbror, Alexander och en vän, alla är i himlen. Jag skulle inte diskutera med dem om något speciellt. Skulle vara vilja träffa och prata med dem. Skulle betyda så sjukt mycket för mig för dessa människor betyder allt för mig!

Om du var tvungen att välja en maträtt att äta varje dag i en hel månad – vad skulle du välja?
Kycklingwok ;)

Om du fick ett frikort (att få ligga med vem du vill utan att din eventuella partner blir arg/svartsjuk/vill göra slut) att välja på vem du vill – vem skulle du välja?
Om jag skulle vara i ett förhållande och få ett frikort så skulle jag inte utnyttjat det.


Om du skulle tänka ditt liv i en film, vilken film skulle präglat ditt liv då?
Ännu en svår fråga att besvara hmm.. ;) Eftersom det är lite kaos, allt går upp och ner och mitt liv är lite crazy just nu så kommer jag inte på någon film som passar in på mitt liv men däremot så skulle jag gärna velat känna igen mig i serien Pretty little liars. Det är nog för att det alltid är något på gång i serien och jag älskar det. Lite läskiga grejer som händer och det gillar jag :D

Har du någon favoritlåt?
Just nu är det Rihanna four five seconds :)

Jag tackar Natalia för att du ville svara på frågorna!
Ni hittar Natalias blogg --> här <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer