Natalia tycker till om min blogg!


Kommer du ihåg hur du fann min blogg från början?
Oj, jag har ju läst din blogg så sjukt länge. Jag tror att jag antingen hittade din blogg genom Facebook eller en annan blogg.

Vad gör att du återkommer hit?
Det som får mig att återkomma är att den är lättläst och att du skriver om olika saker. Jag fastnar snabbt för bloggar som inte bara bloggar om en enda sak utan varierar med olika inlägg. Du brukar även ha fina tävlingar som gör att man gärna återkommer. 😉

Finns det något du saknar?
Absolut inte, som sagt fortsätt med att variera ditt innehåll i din blogg.

Är min blogg såpass bra att du kan tänka dig att rekommendera den till andra?
Självklart skulle jag tänka mig att göra det och det har jag säkert redan gjort. Jag tipsar gärna om olika bloggar till kompisar och andra bloggare när jag vet att du skrivit om något speciellt som jag anser fler bör se och läsa.


Vad är det bästa med just min blogg?
Att du ibland tar upp saker som kan vara jobbiga och svåra för dig, känns verkligen som att du vill öppna upp dig för dina läsare. Det gillar jag verkligen, känns som att jag känner dig trotts att jag aldrig träffat dig. Och en önskar jag har är såklart att jag en dag får träffa dig ❤

Beskriv min blogg med 3 ord
Lättläst, kreativ och fantastisk.

Marica svarar: Åh, vilka fina ord. Stort tack, glädjer mig att höra <3 Självklart kommer vi träffas nån dag, det vill jag också! Mer än gärna! Tack för att du besvarade dessa frågor =)

@Nattis

Lämna en kommentar med mailadress om du också vill besvara frågorna!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 151 visningar

Gillar

Kommentarer