När spontanitet blir verklighet!

Kom ut på verandan väldigt tidigt igår morse som ni läste igår men gick in vid lunchtid ungefär. Gjorde inte så jättemycket mer än kollade film och sådant. Tog en dusch, käkade och satt ute på verandan när solen hade försvunnit till andra sidan huset. Fick sms av Kjell att han hade kommit hem från Stockholm och att han gärna hade velat att jag skulle komma hem till honom då han hela helgen hade saknat att krama mig och det gjorde mig glad.. Jag trodde nämligen vi skulle få ses först som imorgon, Onsdag. Jag var ju i princip klar så jag packade min lilla väska med arbetskläder och sådant och sen körde jag mot Hylte och fick stora kramen när jag kom innanför dörren. Att få spendera tid med honom gör mig hel.
Somnade sent, vaknade tidigt när klockan ringde och körde till jobbet. Svintrött. Men som vanligt har det gått bra att jobba och när jag kom hem satte jag mig med en islatte och en tidning på verandan och här har jag suttit sedan dess. Nu har jag hämtat ut min dator så jag kan blogga och njuta av vädret samtidigt.
Käkade lite soppa förut, så gott! Borde diska och plocka undan mina pärlor från bordet då Kjell kommer hem imorgon. Inte så jätteroligt att ta hem nån när det ser ut som hej kom och hjälp mig! Hahaha!

På lördag skall vi förmodligen på bröllop, Kjell och jag! En av mina kompisar från gymnasiet skall gifta sig och jag var välkommen till vigseln i kyrkan och eftersom jag är nyfiken på hur hon ser ut och det hade vart mysigt så funderade jag på att dra dit, ville dock inte gå ensam så frågade mamma men hon kunde inte.
Igårkväll när vi låg och pratade i sängen innan vi somnade frågade Kjell om jag ville att han skulle följa med, så rart! Jättegärna. Mys mys mys!

Sommarhoroskop från Hemmets Journal Jag prenumererar numera på Hemmets Journal (tantvarning men älskar tidningen) och i veckans tidning var det med ett stort sommarastro. Jag blev väldigt glad av att läsa mitt horoskop (Lejonet) och jag brukar tro på sådana här saker. Läser alltid horoskop och astro. Jag ser fram emot denna sommaren väldigt mycket.
Hoppas jobbet blir mitt på riktigt, en resa norrut kommer ju ske upp till Ida (dock inte i sommar men sensommar/tidig höst) och förändra boende? Hmm ... Ja, det vet man aldrig! En underbar sommar är i vilket fall som helst på intågande med hotellövernattning, bad och sol, glass, konsert, middagar, camping osv.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer