När solen kan värma ens själ

Hello my lovely birds <> Jag vaknade innan klockan sex imorse, ljuset väckte mig. Visst, det är underbart när solen lyser, det ä det verkligen men när man rullat ner för fönstret men har en balkongdörr som entredörr med en jättedålig "rullgardin" så kommer ljuset in ganska dumt ändå. Jag somnade dock om och när jag vaknade igen gjorde jag det med världens huvudvärk.
Jag gick ut och satte mig i solstolen på balkongen och har njutit av solen.. Riktigt varmt och gött.
I veckan har syrran och jag träffats två ggr på stranden där vi avnjutit lite lunch och värmen från solen. Fått lite färg i ansiktet.
Igår blåste det dock väldigt mycket så efter några timmar drog vi hem till syrrans uteplats där vi satt ett tag, gick in när det blev för varmt och sen gick vi ut vid sex igen. Fattar ni, sitta i tshirt utomhus kl 18 ... våren är verkligen här känns det som. Avslutade fredagen hos mamma där vi kollade fotbollen på Cmore. Falkenberg FF spelade och vann faktiskt, mot Norrköping. Underbart.
Jag har haft ont i njurarna ett tag och i torsdags var det väldigt jobbigt att städa pga smärtan och andningen så valde att åka till lättakuten vilket genererade i antibiotikakur i fem dagar pga urinvägsinfektion. Verkligen inte alls roligt, men men så kan det vara. Ligger just nu i sängen, då solen gick i moln och det blev svinkallt så valde att gå in igen. Borde ta nånting att äta, ställa mig i duschen, få på mig lite kläder och så kanske man blir piggare. Skall till Kjell senare och innan dess förhoppningsvis ett besök hos farmor.

Vad skall ni göra i dag?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer