När mitt liv börjar reda upp sig!

Musik och levande ljus gör en på ganska bra humör, inte sant? Idag är en sån där dag jag vill uppleva om och om igen. Jag mår så jävla bra just idag! Ingen direkt anledning utan jag känner bara att jag är "lycklig i hela huvet" och den känslan är ju underbar som vi alla vet. Haft lite problem att sova i natt pga mina ögon är paj.
Så jag sov lite längre på förmiddagen istället. Runt elva vaknade jag till. Kollade lite film, käkade och sen drog jag iväg och skulle handla. Hämtade upp syrran som också behövde handla och det är ju alltid roligt att handla tillsammans. Var inne på apoteket och köpte en kylande kräm till ögonen (eller under dem rättare sagt) så får hoppas denna hjälper. Dessutom köpte jag tabletter jag skall prova för att se om min mage klarar laktosprodukter bättre då jag misstänker laktosintolerans. Återstår att se helt enkelt.
Fick köpt lite mat också och det är alltid finemang! Släppte av syrran hos henne och körde hem och packade in alla mina köp.
Sen har jag bara läst i veckans Hemmets Journal som låg i brevlådan, lyssnat på musik, njutit av livet och fortsatt vart väldigt glad och lycklig. Underbara känsla, återkom gärna imorgon också! Nu skall jag strax laga lite mat och sen åka till Skogstorp för att ställa upp julsakerna på föräldrarnas vind då jag inte har förvaring här, skall skriva ut en tavla också och så handla lite till. Skall prova på att göra mammas levergryta i veckan nämligen så behöver lite grädde och bacon!
Att man sen får lite härliga sms emellanåt gör också en glad .. Sluta inte skicka ;)
Lägenheten är full med tända ljus och jag njuuuuuter till max alltså!! Livet leker och jag är tacksam över att jag får vara med och leka <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer