När maskinerna får göra jobbet!

Man måste tänka på vad man gör när man städar, eller rättare sagt hur man gör det. Jag är lite dålig på att tänka ergonomisk när jag städar, tyvärr. Men nu när jag kommer jobba ordentligt med det igen måste jag nog börja tänka extra för att inte förstöra kroppen i onödan.
Kom att tänka på detta när jag dammsög idag, höll den i en hand och drog fram och tillbaka över en trög matta. Det var tungt och när jag kom på vad jag gjorde och tog tag med båda händerna gick det mycket smidigare och jag tror jag sparade på kroppen lite.

Att städa med maskiner är också ett sätt att underlätta för kroppen. Har man stora utrymmen är en skurmarskin jättebra att använda, sådana använde jag både när jag jobbade på ett av företagen i Älmhult samt när jag var på skolan i Grimslöv. Jättesmidigt!

Där jag är nu tror jag inte det är lönt direkt, mina utrymmen är så små så om jag bara tänker mig noga för när jag moppar så tror jag det är bra. Men jag har hittat maskiner som jag gärna skulle velat ha ändå. Dem verkar vara väldigt små och behändiga så kanske hade vart fint med en sådan ändå om jag tänker efter. Förutom att dem är små så skurar dem rent ett golv 5 gånger bättre än vanlig moppning. Jag vill ha!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer