När mardrömmen blir verklig.

Godmorgon godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag. Bättre än natten till igår iallafall, då somnade jag runt tio och vaknade strax innan midnatt av värsta mardrömmen. Det var så verkligt alltihop så jag skrämdes ordentligt.
Jag har en fobi för utklädda människor, konstigt nog. När jag inte vet vem som är bakom är jag otroligt rädd. Eller, det spelar nog ingen roll om jag vet vem som är bakom det är bara så skrämmande när nån är utklädd. Då menar jag med mask för ansiktet.
I drömmen låg jag i en säng i ett rum tillsammans med flera andra människor, dem låg på golvet, i soffan osv. Men jag låg tydligen i min säng. Rummet vi befann oss i var min lägenhet. Kanske därför det kändes så verkligt.
Plötsligt från ingenstans kommer det in utklädda människor i fruktansvärda masker och skrämmer mig, kryper upp i min säng och jag försöker låtsas att jag sover. Men det går inte.
Sen vaknar jag och minns alltså inte mer - men det räckte. Jag vågade knappt somna sen. Fast det gjorde jag, som tur var.

Minns inte om jag lyckats drömma nånting i natt, och det spelar mindre roll. Jag har fått sova och jag fick sovmorgon. Vaknade runt sex för att gå på toa men somnade om så härligt igen och vaknade runt nio igen... =)
Halvsitter i soffan med datorn och funderar på om jag skall klä på mig och pärla lite, eller om jag skall fortsätta sitta kvar vid datorn. Återstår att se!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer