När man vinner nånting!

Har ni deltagit i någon form av sportevenemang när ni gick i skolan? Skol-SM eller liknande?
Det har jag .. och jag minns att jag älskade det. Jag avskydde idrotten i skolan men när det var kulstötning var jag mer än gärna med - ombytt eller inte. Jag deltog alltid i uttagningarna i skolan och jag var alltid med bland de bästa (ibland även den bästa) och det gladde mig!
Jag fick gå vidare och möta elever i min egna årskurs ute på Falkenbergs IP och där vann jag (eller kom tvåa/trea) och stod allt som oftast på pallen.
Det var spännande och det gjorde mig stolt. Jag var allt som oftast mobbad i skolan men där ute på banan kunde dem inte slå mig, där var jag bäst, där fick jag skina och glänsa med något jag var bra på!
Efter dessa skol-sm och man hamnat på prispallen kom man hem med medalj! En plakett eller vad det kallas. Jag hade brons, silver och guld och stoltserade med dessa!

Vid ett tillfälle gick jag vidare till en tävling där jag tävlade emot tjejer från Varberg, Halmstad m.m ... Där märkte jag dock att dem jag tävlade emot var sådana som verkligen tränade detta och visste vad dem gjorde, jag gjorde ju det bara för att det var kul. Då kände jag mig liten, skämdes för att jag inte kom på pallen. Jag kom inte sist men oj vad förnedrande det kändes när de andra tjejerna kastade meter längre än mig! Nåja, det var roligt så länge det varande och jag lever fortfarande på tanken jag hade på Falkenbergs IP ...

Jag tror ni känner igen dessa medaljer eller vad det kallas. Man fick ofta sådana i fotboll också minns jag!
Har du vunnit något pris nångång? Berätta!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer