När man tror det man drömt är verklighet!

Häromnatten drömde jag en märklig dröm som finns kvar i minnet fortfarande. När jag vaknade trodde jag det var sant och när jag precis hade vaknat ville jag att det skulle vara sant men så fort man vaknat till ordentligt och insåg att man precis sovit och drömt var man glad att det bara var en dröm. Ibland drömmer man så konstigt och man förstår inte varför.

Jag drömde om en av förra terminens deltagare, tro det eller ej! Hahaha.. En av dem som för mig kom att bli speciell på slutet, han som etsades fast i mitt minne! Han var rolig, stannade alltid upp och pratade, hjälpsam, skrattade mycket, sjukt duktig inom området han studerade. Och så var han söt - ja faktiskt!
I drömmen var jag kär i honom, ordentligt dessutom. Jag tror jag kom till någon fest där han var med sin klass, tydligen visste han om att jag var intresserad och han berättade att det var besvarat. Underbart inte sant? Besvarad kärlek. Huuuuuh =) Han kysste mig och jag besvarade kyssen länge länge. Till dess att jag drog mig undan och sa lågmält Jag planerar bröllop, jag skall gifta mig, detta går inte och han tittade på mig och sa Jag förstår, ingen fara! Sen vaknade jag!

När man drömmer om att man är kär och hur mysig den känslan är när man får reda på att det är besvarat och första kyssen så vill man gärna somna om och fortsätta drömma, men jag är glad att det bara var en dröm.
När jag vaknade trodde jag nämligen att jag vart otrogen mot Jimmy! Sjukt.
Vi kikade i gamla skolkataglogen idag för att se vilka som går i år igen och när jag såg honom fick jag en klump i magen samtidigt som fjärilar dansade där inne. Hahahahahaha!! Underligt med drömmar, dem förföljer en.
Varför drömmer man sånt här om sådana man träffat och inte om en random snygg person? Vilken är den mysigaste drömmen du haft?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer