När man inte orkar att skicka tillbaka ..

.. får man skylla sig själv om man gillade skorna! Jo, men så är det. För mig. Just nu!
Lade en beställning från Bonprix då jag behövde lite nya BH:sar och såg då två par snygga sandaler jag också klickade hem. För en tid sen köpte jag ju nya joggingpjucks samt ett par lite snyggare svarta högre skor och saknar därför ett par snygga sandaler. Inte alltid så snyggt att gå med foppisar till en kjol/korta leggings i sommar... Hahaha...
Var och hämtade mitt paket idag men tyvärr får jag skicka tillbaka båda skorna. Det ena var nog lite för höga, även om jag tror jag hade klarat av det samt vant mig vid det (assnygga) men dem var för stora så det kändes inte bra. Det andra paret var jag nära på att behålla, dem var jättesnygga!! Men liiiiite för stora och det är så typiskt. Jag kan skicka tillbaka och beställa ett par i storleken mindre men ärligt talat, jag pallar inte det. Haha.
Skickar tillbaka dem så får jag besöka en skobutik i stället, och prova direkt i butiken. Lättare!

Hade klickat hem tre förpackning med olika bh:sar - varpå två av förpackningarna som innehöll fem stycken stannade kvar här hemma. Jag är nöjd, nu har jag nya fräsha och kan slänga gamla.
Svart och vitt passar ju till allt - men nästa gång kanske jag skall ta nån rolig färg =) Det är Djävulen och Ängeln på två av paren, gulligt!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229