När man inser att en person inte är som man först trodde.

Hur många gånger har man egentligen inte vart med om detta?
Första intrycket är ju viktigt för det är oftast det som gör att man accepterar en person på ett visst sätt! Men det är lika viktigt att vara på det sättet sen också för annars märker man ju att man har spelat någon slags roll och det är bara falskt.
Tyvärr har jag stött på sådana personer LITE FÖR många gånger genom livet att jag inte längre är förvånad. Mer förvånad över förändringen man kan se hos folk.
Klart att det är positivt med förändring och att det oftast inte är negativt men om man förändras fel då? Pratade om detta på jobbet idag och en person jag trott varit på ett sätt har visats vara helt åt andra hållet och det chockade mig faktiskt. Det är så lätt att tro att en person är så snäll, hjälpsam och reko liksom men så får man plötsligt en helt annan bild om hur personen egentligen är.

Sen finns de ju dem som man trott vart så rara så mest hela tiden och när man tittar tillbaka på livet faktiskt inser att det har inte vart så? Det är bara jag som vart blåögd och tänkt gott. Så fel man kan ha!
Men ibland öppnar man ögonen lite väl och det kanske kan vara bra för man vill ju inte direkt bli sårad. Hur skall man reagera om man märker att en person förändrats till något riktigt negativt?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229