När man har annat att göra ..

.. blir det som så att man inte tänker ett dugg på bloggen! Jag är säker på att jag inte är ensam om detta. Det har vart fullt ös sedan i fredags men det har bara vart roligt.
Började helgen med att Kjell kom hit på eftermiddagen på fredagen, jag bytte om och lade på lite smink innan vi for bort till Vallarna. Där mötte vi upp Kjells vänner och gick in och satte oss för att njuta av en god grillbuffe innan det var dags för Jäkelskap i Kikar`n. Den var riktigt rolig och det var första gången jag fick se en fars live och jag gör det mer än gärna igen.

När vi kom hem senare på kvällen tog vi oss en kvällspromenad och det var riktigt mysigt. Det var mysigt att sova tillsammans i min lilla säng. Skillnad på hans 180-säng men det gick fint.. Tätt är mysigt också ^^

På lördagen kom vi upp sent då vi somnade sent, vi åt brunch och sen åkte vi bort till mamma och pappa där vi fick fika. Jag visade Kjell min skola och hur jag bott. Satt och pratade länge med föräldrarna och sen drog vi hem och bytte om och ner till stan för lite mat på torggrillen och vidare till Storan för Schlager-Abstinens.
Massa go musik .. jättetrevligt. När vi kom hem tog vi återigen en promenad innan vi tände massa ljus och satte oss med varsin grogg och lite pringles ute på verandan. Där satt vi till strax efter 01.00 då vi gick in pga kylan.

På söndagen var vi ute och åkte i trakterna och kikade, körde ner till stranden och Kjell bjöd mig på en Skrea special på Glasshuset.. Såååå gott. Vi kollade film och pratade massor när vi kom hem. Han stannade här till måndagmorgon och åkte hem när jag skulle till jobbet.
När jag hade jobbat mötte jag upp mamma i stan för lite fika, sen gick vi till bibblan så jag fick lånat lite ljudböcker och sen tvättade jag hos syrran.

Sååå ... jag har haft saker att göra! Idag somnade jag när jag kom hem från jobbet, såååå trött ... men tvingade ut mig på en liten promenad. Snart dags att sova! Imorgon är jag bjuden på "trädgårdsfest" hos svärföräldrarna.. Hehe. Kjells bror, brorssöner och svägerska är på besök från storstaden så jag vill gärna träffa dem igen så åker dit =)

Såååå ... vad har ni hittat på i helgen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer