När man får andas in den lantliga luften och svettas i solen!

SUP OCH SVÄLJ - TREVLIG HELG!! Är vi fler som nu har helg? Eller kanske jobbar nån i helgen? Jag har iallafall haft helg dem två senaste timmarna och det är underbart, speciellt när vi har så vackert väder. Har vart varmt att jobba idag men det har gått, fasar dock för nästa vecka om den är lika varm (eller varmare) för vi skall storstäda gamla elevhemmet då och det är kokhett där nu!

När jag slutade åkte jag och hämtade Jimmy vid hans jobb, antagligen för sista gången. Han har tre dagar kvar att jobba sen går han på en 2 månaders lång semester och i andra halvan av Augusti börjar han en ny anställning - i Killeberg! Som jag tidigare har skrivit så utannonserades hans tjänst på skolan är i Älmhult pga att han inte hade behörighet i träslöjd. Då hans chef segat sig ordentligt på att ge Jimmy svar huruvida om han får vara kvar eller inte har Jimmy sonika sökt jobb på annat håll och häromdagen fick han glada besked att han fått tjänst i Killeberg om han ville ha! Han avvaktade då att ge besked innan han igår fick reda på hur det skulle bli här i Älmhult. När han kom hem berättade han att han fått tillsvidare även här. Han hade alltså två jobb att välja mellan! Varför får aldrig jag det? Han jämförde båda med för och nackdelar och Killebergsjobbet övervägde på den positiva sidan så därför ringde han chefen där och tackade ja till tjänsten där. Nu kommer han få lite mer i lön samt bli klasslärare! Jag är så glad för hans skull!

Nu är han på väg till Alvesta för att tillsammans med sina kollegor ha en avslutningsvistelse hemma hos en av kollegorna. Grilla och ha det trevligt. Själv skall jag strax ta tag i disken från igår samt ställa mig i duschen och sen invänta mina älskade föräldrar som är på g hitåt!! Blir pizza för oss ikväll medan Jimmy får grilla lite kött.

Tror detta kommer bli en awesome helg och jag ser fram emot den!! Trevlig helg på er allesammans!
(Misstänker låg aktivitet här inne i helgen men det får ni tåla *ler*)
Inviger helgen med en kall energidricka!
Min vackra utsikt från stället jag städade på idag!! Njutningsfull!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer