När man får abstinens!

Jag fick lite abstinens av GvP så jag cyklade till biblioteket och bokade in mig på datortid där. På mobilen såg jag att inkorgen var full och jag ville hjälpa till, dock klarar jag det inte via mobilen så det är tur jag inte har så långt hit.
Har nu svarat i inkorgen samt gått igenom två ärenden och nu känns det bra igen :)

Jimmy är på intervju nummer 3 men är väl snart på väg hem kan jag tro. Då blir det till att käka lite för jag börjar bli hungrig. Annars har det vart en lugn dag. Blev så förvånad när mobilen ringde och det stod anonymt nummer. Tänkte först (som jag alltid gör) att det är telefonförsäljare. Visade sig att en tekniker var på väg (ja, utanför rättare sagt) och undrade i vilken lägenhet jag bodde i. Sen kom han upp och konstaterade det vi redan visste - modemet gick sönder i åsksmällen.
Han felanmälde och sa åt mig att ringa Telia för att de skulle skicka en ny, sagt och gjort. Efter han gått ringde jag telia och fick prata med en trevlig snubbe som skickade ett nytt modem på en gång. Det kommer troligtvis redan imorgon :) Underbart.
Meningen var att tekniken skulle komma imorgon mellan 12-18 så jag är positivt överraskad att han dök upp redan idag! Tur jag var hemma. Han sa att det var många kunder som hade problem efter åskvädret, vilket jag kan förstå! Yihaaa .. snart kan jag jobba normalt igen :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer