När man drömmer om något ljuvligt ..

.. och vaknar upp illamående så tror jag inte riktigt det är rätt! Drömmen alltså.
Man kan ju aldrig rå för vad man drömmer - men tänk om man kunde, oj oj vilka drömmar man hade haft då ^^
Jag vet inte varför man drömmer om just vissa saker men jag vill tro att det är lättare att drömma om nåt speciellt om man pratat om det kvällen innan.
Jag är rätt nyfiken av mig (som många vet) så jag kikar in på ett av mina ex´s (inte A) facebook emellanåt för att se hur det går för honom. När jag gjorde slut med honom var det inte med vänskap jag gick eftersom han inte riktigt förstod anledningen till uppbrottet. Jag gillade honom men han fifflade med pengar vilket gjorde att jag inte såg någon framtid med honom. Han vart förbannad!
Nåja. Kikat in lite då och då för att se vad som händer som sagt, sett att han förlovat sig, vart nära att gifta sig, brutit upp, träffat en ny, brutit upp och det sista hamnat på något hem för avvärjning av droger.
Yepp - han gick tydligen på droger när vi var tillsammans. (hans bror var alkoholist och så även hans föräldrar så kan likväl vara alkoholavvärjning)
Jag har förstått att han fått det bättre nu, kommit mer i kontakt med likasinnade (efter han lämnade droger/alkoholen alltså) genom Gud och sin kyrka och jag är glad för hans skull. Ja, drömmen handlade om honom - men kanske för att en av dessa tillfällen jag kikade in hos honom var igår.
Drömmen var underbar. Vi träffades efter alla år, fick tillbaka våra känslor, han hade fått egen lägenhet och bodde jättefint. Jag trevade lite, kände att det var nånting men samtidigt kändes nånting fel. Minns att vi kramades och pussades lite och att jag skulle sova där. Mer minns jag inte för jag vaknade, vilket är rätt tur! Vad skulle annars hända? HAHAHA! Det var fint i drömmen men när jag vaknade upp och insåg vem jag drömt om mådde jag illa. Skämdes!

Händer det att du drömmer om något ex eller någon person du inte vill drömma om? Varför tror du att du gör det? Vad handlar dina drömmar om? Gör du det ofta?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer