När man äntligen ser ljust på tillvaron!

Nu har det snart gått ett år av mitt nya liv och under detta året har det hänt så himla mycket! Det bästa jag gjort under året och som kommer för alltid vara det som gjorde att jag äntligen börja må bra på riktigt var flytten till mitt älskade Halland
Men det mest minnesvärda är nog att jag äntligen upptäckte mig själv och började leva så som jag egentligen vill! Tack C i Grimslöv för det uppvaknandet!
Ett år av tankar, funderingar, erkännande och nya utmaningar, av skratt, gråt och oändligt mycket kärlek! April 2015-April 2016 ett minnesvärt år!! Det är aldrig för sent att göra nånting åt sitt mående, det är aldrig för sent att inse vad som är viktigt. Jag fattade att det jag gjorde var fel men tydligen inte så pass mycket att jag klarade av att göra nånting åt det. Förrän världens bästa arbetsgivare (numera föredetta men likt förbannat bästa ändå) i Grimslöv uppmärksammade mig.
När man äntligen förstår vad det är som gör att man mår dåligt är det lättare att göra nånting positivt åt det.
Även om jag mer än gärna hade fått det ogjort så tror jag faktiskt inte jag hade vart där jag är idag om det inte hänt.
Att inse sitt rätta värde och faktiskt göra nånting åt det, att inse hur mycket andra betyder för en, att inse hur mycket jag betyder för andra och inse hur betydelsefull jag är i varje team jag ingår. Det väcker känslor.
Är tacksam över detta året som gett mig så himla mycket. Även om det inte var så jätteroligt att avsluta tjänsten i Grimslöv och skiljas från J så är det ändå just dessa sakerna som har stor betydelse för mitt liv just nu. Jag fick möjligheten att återvända hem, börja om och göra rätt. Upptäcka vem jag egentligen är och vad jag egentligen vill.
Jag börjar hitta hem i mig själv. Jag vet vad jag vill och just nu kämpar jag för att få det och änsålänge går det så himla bra.. Jag är på rätt väg, sannerligen!
Jag mår bra i mig själv, med mig själv... med min tillvaro! Jag har äntligen ett jobb, jag har en fin pojkvän, jag har ett otroligt mysigt boende, jag har nära till världens underbaraste lillasyster och jag kan snabbt ta mig till mamma och pappa och njuta. Livet finns i mina händer och jag skall ta vara på tiden!

Största delen av uppvaknandet och förändringen står jag själv för, men jag hade aldrig klarat det utan Ida och Emelie, inte utan mamma och pappa, inte utan Ninni, Maike och Cornelia... Och just nu sedan några månader tillbaka finns även Kjell vid min sida som stöttar och hjälper mig framåt. Jag vill tacka alla i min närhet men framförallt...

Marica, jag vill tacka dig! För att du äntligen insåg, äntligen förstod och gjorde nånting åt det. Att du inte gav upp, att du är enivs och vill visa alla att du kan, visa dig själv vad du går för. Att du är precis som andra, du klarar samma saker som alla andra, men att du ändå är dig själv och unik. Tack Marica, för alla tårar du lämnat, alla glada skratt du delar med dig, tack för alla tankar, alla dagar av kämpande! Tack Marica för det du gör för andra, men det största tacket är för det du gör för dig själv - du är den viktigaste i ditt liv och det finns ingen mer som du. Fortsätt gör det du gör och lev livet, mår bra och kämpa. Älska, känn dig hemma, påverka, glädjs, hjälps åt, finns där, gråt, känn efter, kramas, förändras, var lycklig! Var dig själv, det vinner du på i längden!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer