När livet verkligen är på topp!

Att spendera sin tid med dem som betyder mest för en är väl en lyckosam grej att göra, inte sant? Jag spenderar mer än gärna tid med dem som får mitt liv till att bli så bra som möjligt.
I helgen har jag solat, läst, myst och ätit god mat med Kjell i Hylte och det är så jävla underbart. Att ha någon som tycker om en, ha någon som man får krama och känna värme ifrån, att det finns någon som längtar efter mig och som jag längtar efter, att få mottaga söta sms som får ens leende stort som universium och hjärtat att slå lite extra - det måste vara något av det härligaste som finns.

Att sen få spendera eftermiddagen med världens underbaraste syster är en lisa för själen. Att få prata av sig, dela tankar och åsikter, tjejsnacka, skratta och mysa. Att få känna sig bekräftad, känna sig trygg, att få dela glädje och sorg och få känna oändligt med kärlek. Jag njuter! Jag är så tacksam över att hon finns så nära mig, så nära hjärtat.
Idag har vi legat på stranden hela eftermiddagen. Jag åkte hem och hämtade badkläder och köpte med mig lite lunch och fika, hämtade upp henne och drog till stranden. Där har vi solat, pratat, skrattat och jag har fått ta mitt premiärdopp för i år (det var underbart skönt) och jag har bara tagit det lugnt och haft en awesome eftermiddag.
Sådant som får energin i kroppen att fyllas på, sådant som gör att jag orkar vidare, sådant som gör att jag tycker att livet är tokhärligt att leva just nu!
Från dagens strandhäng, precis efter premiärdoppet!
Boken jag påbörjade och läste klart under ett dygn, njutandes i Kjells trädgård. Förövrigt en mycket bra bok - rekomenderas.
Jag drinkade lite hos Kjell i helgen också, underbart med en vacker drink i ett soligt Hylte minsann =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer