När livet blir som man alltid önskat.

Hej allesammans - my lovely birds! Hur mår ni? Med mig? Tackar som frågar, det är riktigt bra faktiskt. Jag har ju helg igen. Helger är awesome. Ingen klocka som ringer, och även om man vaknar tidigt kan man ligg kvar utan att stressa upp. Man får umgås med de bästa människorna.
Tiden går alltid så fort, så även veckorna trots om man alltid vid måndag och tisdag börjar längta till fredagen.
Jag är så glad att jag har mitt jobb att gå till, så glad att min klocka ringer varje morgon, så glad över att jag på morgonen är så trött att jag bara vill stanna i sängen, så glad att grabbarna (och de få tjejerna) är trevliga på jobbet och att det är roligt att jobba, så glad när jag får gå hem kl 13 och så glad när helgen kommer. Det är så här mitt liv skall vara. Det är så här jag vill ha det. Att man får vara stolt över att man har ett jobb, att man får pengar varje månad, att man har en tid att passa varje morgon, att man får klaga över trötthet och längta till helgen. Då känner man att man är förtjänt av helgen.

När jag kom hem idag satte jag mig direkt ute på verandan. Solen lyser inte direkt på verandan och eftersom det blåser en aning så är det lite kyligt men ändå skönt att sitta här ute. Jag njuter. Har hällt upp en energidricka med is. Nomnom.
Skall strax gå in och plocka undan mina pärlor från bordet samt bädda sängen, börja förbereda maten så smått och sen ta en dusch! Ikväll har jag bjudit hem mamma och pappa på lite middag. Så mysigt.
Skall bli fläskmästarbit (typ som fläskytterfile) med klyftpotatis och morötter, kall beasås och grönsaker. Yummie!
Första gången jag ger mig på detta ensam, men det går nog bra :) Hehehe.

Imorgon skall Kjell och jag på vårt första gemensamma bröllop. Skall bli mysigt.
Min lilla älskade veranda!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer