När jag ser dig!

Det var så himla trevligt igår - vi gav oss iväg för geocachning och fann 5 st. Kjell är redan inbiten i det här och vill ut igen, så himla roligt att dela ett intresse på detta viset. Jag och syrran skall också ut vid tillfälle och det ser jag fram emot. Hon och jag gjorde ju detta för några år sen och jag hade så roligt med henne.
När vi var i Femsjö ringde svärmor till mig och frågade om vi ville komma och fika hos dem på eftermiddagen och det tackade vi ju inte nej till.
När vi cachat klart körde vi hemåt, in och hämta lite saker som Kjells föräldrar skulle ha och så promenerade vi ner till dem.
Fika på altanen, massa prat och sen kom kortleken fram och vi spelade Plump. Jag minns att jag spelade för många herrans år sen men mindes ingenting så dem fick förklara för både mig och Kjell. Sedan spelade vi hur länge som helst. Jag lyckades vinna stort :) Nybörjartur!
Ser fram emot nästa gång vi spelar kort. Så roligt. Nu är jag i syrrans lägenhet och lånar tvättmaskinen. Tvättade hos Kjell i helgen men hade ännu mer så när syrran ändå själv skulle tvätta så gör jag det också ;) Hon är iväg just nu så jag sitter med datorn och lite musik men skall strax fortsätta läsa lite, vilket jag längtat efter heeeeela dagen!
Just nu läser jag När jag ser dig - Yamilè Andreasson som utspelar sig i Varberg.. Jag läste hennes andra roman som uspelar sig på Gekås före denna, skulle nog gjort tvärtom men men ... spännande som sjuttsingen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer