När inget blir som man vill!

Det har gått bra på jobbet idag, alltid något!
Hade planerat att åka till kontoret för att prata med chefen om jackan, sen åka till FT för att lämna in tröjan igen då dragkedjan inte blev bättre trots han fiffla med det igår, åka till affären och handla lite och sen ikväll hämta Jimmy där han lämnar skolbussen för att bilen sen skall till nån som skall kika på den då något har ramlat av.
Men det här blev inte av. Because bilen vill inte starta. Jimmy hade problem med det igår också men fick hjälp av en mamma med startkablar men här har jag ingen som kan hjälpa mig.
Jimmy får komma hem med bussen först helt enkelt. Så jävla trist. Bilar, bilar, bilar.

Fick iallafall pratat med chefen genom telefon och han skall kolla vidare hur vi skall göra med jackan. Tröjan får jag använda änd�� och frysa när jag går mellan mina ställen att städa på imorgon. Maten får vi försöka inhandla senare om bilen startar vill säga, och allt annat löser väl sig också vill jag tro. Så irriterande bara när man helt plötsligt inte riktigt vet vad man skall göra istället. Jag kokar iallafall lite ägg så jag kan göra mig äggsmörgås!
Det är alltid något!! Dessutom väntade jag på en tjej som skulle handla saker av mig via facebook i tisdags, som aldrig kom. Jag mailade henne och hon frågade om hon kunde komma som idag, kl 14.00 ... har hon vart här ännu? Nej!
Jag blir så irriterad på sånt. Har man avtalat en tid så BÖR man komma och kan man inte så hör man av sig. Hon har mitt mobilnummer. Gosh!!
Något kul iallafall är att jag fick denna söta monchhichin på posten idag =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229