När handen inte hänger med!

Hej där!
Hur har er söndag varit? Min har vart helt okej.
Försökte få komma in till helgjouren i Halmstad idag med min hand, allt för att slippa gå ifrån på jobbet men som jag innerst inne trodde så ville dem inte ta emot mig. Jag får bättre hjälp på min vårdcentral för att där kan dem göra utredningar och fixar ev. remisser vilket dem på helgjouren inte kan.
Låter ju vettigt på något sätt.
Vill ju inte missa jobbet men vad skall man göra. Eftersom man måste ringa på morgonen och förhoppningsvis får en tid någon stund på dagen så funkar det tyvärr inte att ringa, och sen åka o jobba o åka ifrån när det är dags.
Vilket jag tycker är så dumt. Ännu dummare är det att man inte kan boka in en tid längre fram när man är ledig.

Så idag har jag fått ringa min chef och berättat hur det ligger till, är hemma imorgon för att kunna få en tid till läkare.
Hon på helgjouren rekommenderade att ringa både läkare och sjukgymnast.
Haft problem en längre tid - senaste veckan har det vart fördjävligt. Idag började jag även tappa känseln och det skrämde mig. Kan inte greppa tag i saker, kan inte böja handleden åt något håll, smärtan strålar ner i fingrar och upp i armen, är lätt svullen och det gör förskräckligt ont. Smeker jag över handryggen och handleden smärtar det som fan.
Har jobbat såhär i veckan men nu måste jag kolla upp det.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 375 visningar

Gillar

Kommentarer