När handboll är lite mer aktivt.

När jag var yngre ville jag spela handboll, men det verkade så svårt. Jag valde fotboll, bandy och pingis istället. Vet inte vad det var som gjorde att jag trodde handboll var mycket svårare än alla de där tre sporterna jag valde att prova.
Hade bara sett matcher på tv:n men ändå.
För några år sen var jag på min första live-match. Det var riktigt spännande faktiskt, i handboll händer det ju så mycket mer. Snabbt spel, och man måste verkligen hänga med, kanske det som gör att det är roligt. Det blir mål ganska ofta och man måste vara snabb på plan.

Det finns ju dem som är riktiga anhängare när det kommer till diverse sporter - det tycker jag är riktigt kul och ibland önskar jag att jag var mer intresserad för gemenskapen som finns i laget, bland spelarna och publiken verkar vara rätt frän. Iallafall om man hör när folk pratar och man får vara med och kika. Ett lag som jag vet har ett starkt publikhav på varje match ärIFK Kristianstad och jag tror gemenskapen är stor där, de flesta ser nog fram emot att gå på matcherna och se sitt lag segra - för det gör dem ganska ofta va?

Är du sportintresserad? Vilken sport gäller då?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer