När en drömmer hemska mardrömmar om barn ..

... blir morgonen konstig.

Jag gjorde detta natten till igår. Det var hemskt. Jag var hemma hos en kompis och satt vid köksbordet och drack kaffe och pratade om ditten och datten. Barnen (inte mina utan vännens barn) leker inne på ett av barnens rum och hade gjort ett bra tag. Det var rätt skönt, så kunde man prata utan att barnen klängde på en och tjata "mamma, mamma, mamma, mamma". Vi fick pratat i lugn och ro. Men så tycker jag att det hörs lite underliga ljud från rummet och ett av barnen. Först trodde jag det lät som skratt men ville kolla upp och när jag kommer in på rummet får jag se allas värsta mardröm. (Jag ryser när jag berättar detta) Barnen hade en stor skänk på rummet och på ena hörnet hängde ett snöre av något slag (såg ut som ett twistrep/band) och detta snöre var lindat runt yngste av barnens hals medan denna satt i knät på det äldre syskonet som log och puttade runt lillesyskonet.
Ljudet jag hade hört var kvävningsljud.. Jag rusade fram och slet loss ungen, tog denna i famnen, tröstade men skrek i högan sky själv. Jag hulkade och grät, tårarna rann både på mig och på barnet.

Jag mår illa så fort jag tänker på drömmen! Nu har detta som tur var inte hänt, men tänk så lätt det kan ske. Jag har för mig jag läst det eller hört det på nyheterna någon gång att barn faktiskt stryps i lek på rummet så som sagt kan det ske. Det är fruktansvärt.
I min dröm tror jag ju inte syskonet ville skada barnet på riktigt, att det var menat illa alltså, för barn vet inte alltid vad dem sysslar med. Barnen var ca 3-4 år i drömmen. Men hemskt är det likväl.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229