När du får problem med nånting hemma..

.. och behöver hjälp så vill du väl ha hjälp så snart det bara går?
Oavsett om det är helg eller en kväll? Jag tänkte väl det. Inte så roligt när något avlopp slamsat igen eller pajjar och man måste stå med eländet utan att få nån hjälp.
Tänk dig att toalettavloppet pajjar och det bara rinner ut vatten ur toaletten, hela badrumsgolvet fylls och det blir en simbassäng där inne. Jag har aldrig vart med om det och jag hoppas innerligt att jag slipper för det hade verkligen inte vart kul någonstans. Så mycket arbete.
Men man klarar det nog inte själv utan man behöver någon VVS:are som kan komma och byta runt på allt och laga det som är sönder. Jag vet inte om företagen häromkring har Jour men i Storstockholm kan du få hjälp med dina problem dygnet runt och det är ju bra. Jag som bor i lägenhet kontaktar ju min hyresvärd men om olyckan är framme hade jag ju velat ha hjälpen direkt och därför kontakta ett företag som kan komma och lösa det oavsett om klockan är 2 på natten, 11 på förmiddagen eller halv sju på kvällen. På Rörassistansen kommer dem direkt - dem har jour dygnet runt 365 dagar om året och det är en bra service i ett sådant yrke.
Läs mer på deras hemsida.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer