När det inte riktigt går som man hade planerat så hoppas man att det löser sig ändå.

Hej Hej!
Nu har jag kommit hem från jobbet, blev återigen en kort dag.
Och imorgon blev jag tydligen ledig då vi bara har en kund och den tar kollegan. Känns tråkigt men samtidigt väldigt skönt med en ledig dag mitt i veckan så.
Denna dagen hade väl kunnat börja på bättre sätt om man säger så men samtidigt har det löst sig ganska bra ändå. Jimmy vaknade och insåg att hans klocka inte har ringt trots att han ställde den igår. Så samtidigt som han vaknar går hans tåg till jobbet.
Han börjar ju nytt jobb idag - i Fjälkinge och har planerat att ta tåget dit så han har köpt tågkort och allt men idag blev det som sagt lite konstigt. Det tar 1.17 minuter eller 1.48 minuter (har jag för mig) att åka dit - beroende på vilket tåg han väljer - så han skulle ju komma försent vilket fall som.
Men det går inte riktigt att komma försent första dagen på ett nytt jobb så jag sade åt honom att ta bilen för då skulle han hinna - så det gjorde han. Pinnade i sig frukost ganska fort och drog iväg.
Stackarn var nog ganska nervös även om han inte riktigt ville erkänna det igår. Själv däremot var jag skitorolig och nervös av nån anledning. Jag hade svårt att somna och hade nån oroskänsla i kroppen redan igårkväll - kanske förstår nu varför. Nåja, allt löste ju sig och jag fick ett sms en stund efter att han hade börjat och då hade han fått ett kontor :) Nu vill jag bara att han skall komma hem så jag får fråga ut honom om hur dagen varit.
Måste klippa mig!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer