När det finns mer pengar på kontot än man räknat med.

Ja jösses, först blir man glad och sen fundersam!
Vad är detta för pengar? Varför ligger dem på mitt konto? Är det mina? Eller har dem kommit fel?
Det hände mig! Jag upptäckte igårkväll att det fanns över 6000:- på mitt konto från FK och jag tänkte att det måste blivit fel. Så idag på lunchen ringde jag dit för att kolla en extra gång! Var beredd på att kvinnan skulle säga Oj, det måste ha blivit fel i datorn, nej tyvärr är det inte dina pengar, vi löser så dem kommer tillbaka! Tack för du ringde. Men något i den stilen sa hon aldrig... Det är nämligen mina pengar! Korrigering från Oktober förra året gällande mina ersättningsdagar. Jag blev förvånad men frågade samtidigt om det verkligen stämde så jag inte kommer bli återbetalningsskyldig men allt stod helt rätt till svarade hon. Jag tackade och lade på luren med ett leende på läpparna och var nära på att göra en do-the-happy-dance men just då kom min kollega in.

Dem där pengarna kommer jäkligt lägligt kan jag be om att få tala om! Så nu har jag precis fört över en del till Jimmy för den söndriga släpkärran från IKEA-olyckan! Även om det var Jimmys fel känns det bra att jag iallafall kan bidra med något, jag vill vara snäll liksom!!
Dessutom låg det ett brev i brevlådan till mig också! (Adresserat till mig eftersom Jimmy använde mitt byss/tågkort vid resan) Det var ett beklagande brev plus ersättning från resan då Jimmy blev två timmar sen till FBG! Det var nån olycka där så tågen stannade upp helt, vi skickade in och begärde ersättning och fick det idag med andra ord. Wiiihoooo!! Nu är min resa betald när jag skall till FBG med tåg i slutet av Juni!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer