När det äntligen sker igen!

Hej Hej!
Hur mår du idag? Jag hoppas att allt är bra med dig och att du har en fin Onsdag!
Med mig är det väl helt okej. Jag har börjat stiga upp tillsammans med Kjell på morgonen, jag äter frukost med honom kl 6 och när han går till jobbet sätter jag mig i soffan och kollar på tv.
Det händer att jag somnar och är sjukt seg när jag väl vaknar igen, inget bra men förhoppningsvis blir det bättre. Jag längtar så himla mycket till våren nu, ljuset, solen och värmen!

Det var ett tag sedan jag fick till ett träningspass här hemma, var nog i höstas senaste gången för jag har föredragit att ta promenader istället. Men idag fick jag till det igen. Ett riktigt skönt pass.
Jag fokuserade på mina knän och körde övning jag har sett på youtube. Och sedan blev det lite allt möjliga övningar efter det. Det känns bra i min kropp just nu!
Jag är nöjd.Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Liw,

Allt bra här. 😃

Jo visst har man starkare vårlust i år än någonsin. Även om jag älskar snö ser jag bortom det och drömmer om gröna knoppar. Jag har precis som du bara gått promenader i flera månader nu. Skönt med ett riktigt pass för dig. Det längtar jag också efter 😉

www.liwslust.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, perfekt att kunna träna hemma också.
nouw.com/frökenrödlök
Blondina,

Ja men visst mår man så mycket bättre efter ett träningspass - jag kan bara hålla med dig 😊 Och vad fin du är vännen - så vacker 😍

blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, får hoppas det håller i sig nu bara haha.. Tack du
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,

Måste ändå vara skönt att komma upp på morgonen. Hade så mycket planer för min lediga dag, men var bara så galet trött så gjorde ingenting alls. I morgon är det återigen en jour, men sen är jag ledig.

www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad trist.. Var trött när Kjell väckte mig idag så orkade inte gå med upp. Sov liten stund till.
nouw.com/frökenrödlök
Susann,

Härligt, bra jobbat 👍🏾👏🏾

zinnie.se
Susann,

Härligt, bra jobbat 👍🏾👏🏾👏🏾👏🏾

zinnie.se

Bra jobbat där med träningen. Blir alltid imponerad av folk som får till träningen. För mig är det promenader som är grejen, har liksom fått lära mig att det är det enda jag tar mig för.

www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är det för mig också för det mesta men är också bra att träna musklerna som hag inte gar tillräckligt av i ben och rygg.
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,

Heja dig - bra jobbat! All träning är bra träning heter det ju och ibland behöver musklerna en annan genomkörare än de får genom promenader. Vilka fina bilder du tagit

nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo det har du rätt i
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Att ha struktur i livet när man inte ha något viktigt att gå till. Det är så viktigt! 🙂Så jättebra att du går upp med din ”man” 😉😀💞.

Jag läängtar såå till att vägar blir fria ifrån is & snö. För min kropp ropar efter morgon promenaderna.

Så skönt att du gjorde ett tränings pass & att det kändes bra efteråt för dig 😀

Du ska absolut vara nöjd!! ❤️

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är för att jag inte ska vända på dygnet.. Idag gick det dock inte. Han väckte mig men hag ville sova mer så sov en stund till.
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så fin bild på dig i profil bilden!! 😃😍

nouw.com/fighterwomen85