När dårar släpps fria och inte känner samvete.

Kom in på ett videoklipp igår (som jag inte hittar idag) och idag fann jag nyheten i tidningen på jobbet.
Jag reagerade lika illa idag som igår. Jag tycker det är fruktansvärt. Att man har mage att skada ett barn på det viset. Det är ofattbart! Jag undrar liksom vad meningen är?! Vad jag förstår så får dem bara ha en pojk i Kina och troligtvis har väl detta paret blivit gravida utan vilje (får tydligen inte använda preventivmedel eller göra abort heller var det nån som sa, men om det är sanning vet jag inte) och därför inte kunnat behålla och därför utsatt pojken för detta hemska öde.

Men vem fan spolar ner sitt nyfödda barn i toaletten och hur får ungen egentligen plats? Hur stora är toaletterna/rören egentligen i Kina? Hur såg scenariot ut? Stod mamman och pappan med den nyafödda pojken i famnen, lade ner honom i toalettstolen och sen spolade några gånger och såg på när han försvann? Det är tragiskt!
Men det slutade ju som tur är väldigt lyckligt eftersom pojkens gråt hördes och han räddades. Det borde vara dödsstraff på såna föräldrar!
Edit:
Jag fann en artikel på aftonbladet där mamman trätt fram och uppgett att hon har dolt sin graviditet och födde "oanmält" på en toalett och att pojken då ramlat ner. Det var alltså ingen vanlig toalett utan en sån där "huk-toa" med öppet hål. Men om det stämmer vill jag ha osagt också.
Jag tror nämligen att hon ångrade sig när barnet överlevde och påstår att det var detta som skedde.
Egentligen är det bara hon som vet vad som hände, men jag anser ändå det är fel. Ja, klart det är fel. Om det nu är som jag tror är det hemskt men om det skulle råkat vara en olycka är det väldigt hemskt. Men konstigt att mamman inte kontaktade polis, brandkår, ambulans själv?
Dessutom undrar jag hur man är funtad när man som förskolelärare klappar till ett barn för att denne inte äter upp sin mat? För det första, vad gör det om man inte äter upp sin mat? För det andra, har man rätt att slå till ett barn på det viset? Det är oförlåtligt! Stackars barn! Jag skulle ju inte våga yttra mig, visa mig eller ens våga tänka tanken att lämna nån som helst antydan till mat på min tallrik därefter. Det där barnen lär väl få men för livet när det gäller mat, speciellt om det skulle dyka upp tre ynka små oliver på hans tallrik i framtiden!
Vad händer med en sån pedagog? Varning? Sparken? Skadestånd?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer