När allt är som det är får man göra det bästa av situationen!

Hej Hej <3


Vilken strålande solskensdag vi har idag.
Det behövs i allt elände som styr världen.
I tisdags stängdes skolan och vi övergick på distansstudier, på ett sätt gör det mig ingenting för då slipper jag sätta mig på tåget och åka så långt men jag saknar ändå klasskamraterna.
Vi hade bara tentan kvar samt två uppgifter och tentan skickade jag in igår och ena uppgiften. Den andra är att vi ska skicka in ett cv och det har jag ju redan klart sedan innan så lugnt.
Sen börjar VFS:n men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken. Var i kontakt med min kontaktperson och verksamheten kommer antagligen att stängas. Fler i klassen har fått hoppa sina praktikplatser så får helt enkelt se vad som händer och sker nu.
Det är hemskt! Jag är inte orolig över att jag drabbas av corona, mer hur samhället och världen kommer bli av allt.

Men men! Jag satte mig iallafall i bilen och åkte hem till Emma för att umgås en stund.
Alltid trevligt att komma hit.
Så nu blir det bloggjobba och prata skit tillsammans. Jag trivs!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 280 visningar

Gillar

Kommentarer

Inne hos Ina ,
Själv hamnade jag i att plötsligt börja fjärrundervisa mina elever på gymnasiet från en dag till en annan. Jag klarar mig bra men tänker som du att samhället och ekonomin kan påverkas om allting stänger under en längre tid.
innehosina.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vad spännande det låter ändå, hoppas att det går bra!
nouw.com/frökenrödlök
Johaannaa
Johaannaa,
Jag är inte heller rädd för att jag drabbas av Corona. Men jag håller mig gärna undan från människor just nu som visar minsta lilla förkylnings symptom då jag väntar liten när som 😃 vill verkligen ibte bli sjuk när han kommer. Tycker det är bra att dom stängt skolorna,
nouw.com/johaannaa
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det tror jag nog du hade gjort oavsett om coronaviruset hade funnits, såklart man vill hålla sig extra frisk när man väntar bebis =) Så mysigt <3
nouw.com/frökenrödlök
Inne hos Ina
IP: 82.99.3.229