Något stort på gång!

Ni minns vad jag skrev igår va? Ett spännande och trevligt samtal som gjorde mig glad, ja, ni minns. BRA!
Nu kan jag berätta lite om vad det handlade om, för resultatet nådde mig för några timmar sen och jag är än mer glad nu än igår. Detta blir bra.

Ni känner till Giving People? En ideel organisation som hjälper barnfamiljer som har det svårt ekonomiskt. Genom aktiva givare får de sökande familjerna matkassar, hygienartiklar, leksaker och kläder - sånt de är i behov av men som det inte själva kan bekosta. Förr hette det Matkassen, om ni minns det. Jag tycker det var ett bra intiativ av Linda att starta denna organisationen och jag är själv givare och har hjälpt en familj med en matkasse här i trakterna. Att få hjälpa någon som har det sämre ställt än mig är underbart, när man vet hur glada de blir. Nu till det roliga - jag skall få provjobba som administratör på Giving People. Jag kommer förmedla sökande familjer med givare så att fler kan somna mätta och få kläder som passar. Detta blir mitt sätt att hjälpa och jag är stolt över att jag fått chansen.
Jag skall börja i Maj och kommer genom gå en utbildning och jag ser fram emot detta så himla mycket.
Ett ideelt arbete men det gör mig ingenting - det är en viktig grej för mig att få göra. Hjälpa människor! Ni anar inte hur glad jag är! Detta kommer bli spännande och jag ser fram emot detta.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra nåt!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer