Något roligt måste man väl ha ^^

De flesta har väl ändå något moment på jobbet som är roligare att genomföra än andra? Brukar väl ändå vara så va? .. Man kan ju inte gilla allt, men man kan ju inte ogilla allt heller.
Jag städar ju som ni vet - på en bilfirma/lastbilsfirma som har både verkstad och fordonsförsäljning.
En hel del besökare som kommer varje dag innebär en grusig entrematta och den gillar jag att dammsuga, tro det eller ej. Låter kanske fånigt men när man möts av en matta som är full av grus så märks det direkt när man tar ett tag med dammsugaren och dessutom smattrar det så härligt när gruset flyger genom röret. Hahaha!

När man hittar saker som måste göras, ställen som man inte behöver städa varje dag men som krävs genomgång av dammsugare, mopp eller trasa nån gång emellanåt tycker jag det känns roligt. Det är sådant som märks när man gör... Exempelvis så torkade jag en rumsavskiljar-spalje igår, den var dammig som fan och trasan var svart efteråt. Sådant andra kanske egentligen inte lägger märke till men nu vet jag att den är ren iallafall och det märktes ju som sagt på trasan efteråt.

På lastvagnar blir det många papperskorgar att tömma varje dag, det gillar jag! Dessutom blir det oftast massa kartonger som måste slängas, dessa lägger personalen i en liten skräpvagn som jag tömmer när jag kommer dit. Det är rätt roligt på något sätt - ett avbrott i dammsugning, dammtorkning och golvmoppning. Man kommer ut och får lite luft och en paus :) Vad är det roligaste/bästa att göra på ditt jobb?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer