My blog tag just for you!

Återigen inspirerad av en bloggare - denna gången Milina som "utmanat" sina läsare att göra denna blogtagen så jag hänger på =)

1. Hur länge har du bloggat? Sedan Mars 2007

2. Varför började du blogga? Det minns jag väl inte direkt. Men kan tänka mig det var för att dela med mig av mina tankar och för att jag ville träffa folk, lära känna folk och få bekräftelse på att jag är bra som jag är!

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? Moa, Lorissa Lovebomb och Natalia läser jag dagligen!

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Mycket vardagligt snack, tankar och åsikter som kommer från hjärtat, inte renodlade hobbybloggar utan en jämn blandning. Bloggar som vågar uttrycka sig, vågar lätta på trycket, vågar skriva sådant som ingen annan gör och gärna lägger in bilder!

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Tips på smarta saker och personliga saker som berör mina läsare.

6. Vem/vilka får du inspiration av? Bloggarna jag läser och mina vänner! Ett och annat mediauppslag också.

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Jag kan inte designa själv men när Ida gör en ny design är det jätteroligt. Även om jag alltid älskar att blogga så känns en ny bloggdesign som en nystart på något sätt.

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Det är en svår fråga! Först trodde jag det skulle vara en tonårsgrej liksom! Men jag möter fler och fler bloggare som är äldre än mig (30+) och det är så roligt så jag kommer säkerligen fortsätta blogga i några år till!

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? För det mesta med min mobil som är en iPhone 5s men sedan har jag en systemkamera också som jag använder ibland. Men vad det är för någon har jag inte den blekaste. Kan vara Canon eller Nikon eller nånting annat spännande. Är inte så kunnig på kameror =) så länge bilden blir bra är jag nöjd.

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Har inget direkt ställe, jag är som sagt inte så duktig på kameror och har ingen aning om vad som är bäst när det gäller att fotografera faktiskt! Jag tar bilderna där det känns rätt helt enkelt. Beror ju på vad jag tar på också, är det nån ny produkt jag köpt kan det bli i soffan eller på soffbordet.

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Det är från tiden då jag gick på gymnasiet och träffade min första pojkvän. Hans mamma kom från Polen och när jag presenterade mig som Marica sa hon att det namnet inte fanns i Polen (om det stämmer har jag ingen aning om) men att det närmaste var Mizca. Jag tyckte det var cool så började heta det på Lunarstorm när den sidan fanns, sen var det en självklarhet när jag startade bloggen =) När jag var kompis med E och fick vara med när hennes söner växte upp sa man aldrig Marica till mig utan både E och J och alla våra vänner sa alltid Mizca så barnen lärde sig det och trodde jag hette det.
Var rätt roligt den gången jag ringde E och hennes man svarade. Jag presenterade mig då som Marica (oftast var det Mizca) och då hörde jag honom säga "Det är till dig, det är nån Marica" .. Som jag skrattade! Inte ens han visste vad jag hette =) Det har följt med mig och kommer göra det till jag dör - har t.o.m det tatuerat på benet. En påminnelse om världens finaste pojkar kan man säga <>

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Oj, det skulle säkert kunna vara någon lite större bloggare som gärna skriver tänkvärda inlägg. Enklatips eller Milina kanske.

13. Hur många bilder tar du per dag? Jag tar nog minst en bild om dagen, för instagram iallafall. Sen om den används till bloggen är inte alltid säkert.

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Det händer, eller så är tv:n på i bakgrunden för en film eller något. Skriver jag ett tänkvärt inlägg så stänger jag av allt för att kunna fokusera!

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen? Det är fritt fram att skriva om man vill, den som gör det får gärna lämna ett avtryck så jag kan få läsa =P

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer