Musik på tv:n

Måste säga att denna söndagen har vart helt i min smak. Och näeee, vill inte riktigt att den skall ta slut. Förvisso är det några timmar kvar av helgen och jag har väl inte planerat att gå och sova förrän iallafall efter Så skall det låta som strax börjar men ändå.
Vi har inte gjort så mycket men ändå en hel del känns det som. Började dagen med två Beckfilmer och sen tillverkade jag tavlor till 9 beställningar och så satt vi några timmar och pärlade. Jimmy har påbörjat ett lite större projekt och jag gjorde klart ett mindre.
Beckfilmer 3 och 4 sattes igång medan vi käkade och har suttit vid datorn.
Lugnt med andra ord. Imorgon jobbar jag kort dag - skönt. Och på eftermiddagen skall jag klippa mig, det ser jag fram emot. Nån som vill se resultatet sen? Hur tror ni jag klipper mig? Längtar redan till nästan helg, då skall Jimmy och jag till Varberg för att lyssna på Scotts samt bo på Varbergs Fästning ( i en av de gamla cellerna) och det kommer bli mys. Mamma skall fira sin födelsedag lite smått också så vi kör ner till dem först. Syrran har lite saker hon inte kunde ta med sig i flytten till pojkvännen så vi skall hämta hem dem för å försöka sälja. Jajjemen, det blir nog bra! Nu börjar snart Så skall det låta! På återseende.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer