Muntliga tentan är över och nya böcker är beställda!

Hej Hej <3

Idag var det dags för vår muntliga tenta i form av rollspelet.
Vi var andra gruppen upp på scen och vår pjäs gick strålande om jag får säga det själv. Vi är en riktigt bra grupp och det blev ett bra resultat. Dessutom var det väldigt roligt att få spela teater i tentaform, imorgon får vi bedömning om huruvida vi blev godkända eller icke och såklart får jag ju tro att det blir ett G men återstår att se.

Innan vi lämnade skolan diskuterades det ny studielitteratur inför nästa kurs som startar den 20 Januari. Jag var i valet och kvalet om hur jag skulle göra nu. Köpa alla böcker eller försöka låna på bibblan igen? Det är ju svindyrt att köpa böcker men jag vill inte riskera att det blir som det blev denna kursen. Jag lånade alla på bibblan, de t.o.m fjärrlånade från andra bibliotek åt mig men dessvärre fick jag lämna tillbaka dem efter halva kursen pga någon annan behövde dem. Nu försöker jag hitta dem igen och låna om dem sista veckan för att klara nästa tenta som ska in den 17 Januari. Det är ett meck och jag har vart stressad. Blev dock hembjuden till en av mina bästa vänner (som går i klassen) i veckan som kommer för att plugga tillsammans så att jag då kan kika i hennes böcker. Så antagligen kommer det bli en Helsingborgstur, vilket jag ser fram emot!

Så jag har suttit och diskuterat med Kjell om hur jag ska göra och kom fram till att jag beställer böckerna så nu har jag precis gjort det. Suck! Dyrt! Men är glad över att det denna kurs "bara" innehåller 5 nya böcker till skillnad från förra som var 8st.
Som student har jag 10% rabatt vilket jag inte tackar nej till, men det blev ändå nästan 1500:-

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Junitjej,
Skönt att den muntliga tentan gick bra. Det är dyrt med böcker, men samtidigt är det skönt att dom. Kanske du kan sälja böckerna efter kursen.
www.junitjejen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, jag har sålt av några stycken än så länge
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja skolböcker är väldigt dyrt om man inte köper begagnade =) Vad härligt att ditt muntliga tenta gick bra =) är det din sista termin nu ?
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
De begagnade kan tyvärr också vara väldigt dyra på vissa ställen har jag sett, och så plus frakt på det... Nej, jag har bara pluggat halva tiden.. så har 1.5 år kvar.
nouw.com/frökenrödlök
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Usch ja, det där med studentlitteratur är tufft. Men jag tror att du gjorde ett bra val. Det kan vara värt de där pengarna att slippa stressen över att behöva lämna böckerna ifrån sig innan man är klar. Skönt att det löst sig med att du får plugga hos din kompis nu i alla fall.
nouw.com/annaskarblom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja verkligen!! Det har vart jobbigt nu den senaste tiden eftersom jag inte vet om jag ska hinna få böckerna i tid, nu har jag fått några men inte alla så ska bli skönt att åka till klasskamraten och plugga ihop =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
De dyra böckerna är en av nackdelarna med att plugga. Jag sålde dem som jag inte gillade så mkt när jag läst klart kurser så lite pengar fick jag igen.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Samma här, jag har sålt några stycken till kursare under.. annars får jag väl lägga ut på studentapan eller nåt
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Vad bra att du kände att tentan gick bra och kul att göra den i teater form. Hoppas du och din vän kommer få en bra dag med massa plugg😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det känns riktigt bra =)
nouw.com/frökenrödlök
Madelen,
Skönt att tentan är klar. Hoppas de går lika bra med den nya kursen
www.missmadde.se
Marie,
ja jag funderar också, men jag har änsåläne köpt mina och på vissa kurser kan man köpa dem elektroniskt via skolan och då blir de billigare.
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är tyvärr ingenting vi kan göra.. =/
nouw.com/frökenrödlök
silverblomma,
brukar också köpa alla böcker, går att sälja till de som ska gå kursen efter dig eller på bokbörsen om du håller dom i fint skick
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja jo men precis... jag har sålt ett par till kursarna under mig så kanske blir så sen med
nouw.com/frökenrödlök
Michelle ,
Det är ju bra att det är ett bra hållning i gruppe o bra sammarbete det är så viktigt gör att få det att fungera 💕
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fruosbeck
fruosbeck,
alltid lika skönt när tentorna är avklarade 😃
nouw.com/fruosbeck
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är det verkligen!
nouw.com/frökenrödlök