Muntliga tentan är över och nya böcker är beställda!

Hej Hej <3

Idag var det dags för vår muntliga tenta i form av rollspelet.
Vi var andra gruppen upp på scen och vår pjäs gick strålande om jag får säga det själv. Vi är en riktigt bra grupp och det blev ett bra resultat. Dessutom var det väldigt roligt att få spela teater i tentaform, imorgon får vi bedömning om huruvida vi blev godkända eller icke och såklart får jag ju tro att det blir ett G men återstår att se.

Innan vi lämnade skolan diskuterades det ny studielitteratur inför nästa kurs som startar den 20 Januari. Jag var i valet och kvalet om hur jag skulle göra nu. Köpa alla böcker eller försöka låna på bibblan igen? Det är ju svindyrt att köpa böcker men jag vill inte riskera att det blir som det blev denna kursen. Jag lånade alla på bibblan, de t.o.m fjärrlånade från andra bibliotek åt mig men dessvärre fick jag lämna tillbaka dem efter halva kursen pga någon annan behövde dem. Nu försöker jag hitta dem igen och låna om dem sista veckan för att klara nästa tenta som ska in den 17 Januari. Det är ett meck och jag har vart stressad. Blev dock hembjuden till en av mina bästa vänner (som går i klassen) i veckan som kommer för att plugga tillsammans så att jag då kan kika i hennes böcker. Så antagligen kommer det bli en Helsingborgstur, vilket jag ser fram emot!

Så jag har suttit och diskuterat med Kjell om hur jag ska göra och kom fram till att jag beställer böckerna så nu har jag precis gjort det. Suck! Dyrt! Men är glad över att det denna kurs "bara" innehåller 5 nya böcker till skillnad från förra som var 8st.
Som student har jag 10% rabatt vilket jag inte tackar nej till, men det blev ändå nästan 1500:-

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Det är ju bra att det är ett bra hållning i gruppe o bra sammarbete det är så viktigt gör att få det att fungera 💕
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fruosbeck
fruosbeck,
alltid lika skönt när tentorna är avklarade 😃
nouw.com/fruosbeck
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är det verkligen!
nouw.com/frökenrödlök