Mizca provar nyheter.

.. när klockan slår 13.00 och man kan gå hem och ta helg. Det innebär att jag vart ledig i några timmar. Gött.
När jag kom hem satt syrran på altanen och väntade, hon skulle kolla på ett skåp jag har. Det är som jag tidigare skrivit dags att fixa min klädsituation. Jag är så trött på att ha allt nertryckt i trådbackar på toaletten så nu är det dags att få upp lite fint på galgar. Yepp! Vilket innebär att jag måste möblera om mina pärlor och pysseltillbehör och det är fan inte det enklaste när man bor såhär litet. Fan!
Men syrran var smart, hon har hjälpt mig lite med smarta lösningar... Så när hon drog hemåt igen satte jag igång och fixade och donade... är väl inte riktigt klar eftersom den där klädställningen inte kommer från Ikea förrän nästa vecka men skönt att få det klart så är det bara att hänga upp kläderna sen.
Måste dammsuga men det orkar jag int än, har ju hela kvällen på mig samt morgondagen ... Hehehe.

Man måste ju utnyttja allt utrymme när man bor litet - så varför inte liksom! Lådor fulla med pyssel =)
Alla Monchhichierna fick inte plats på hyllan ovanför sängen så några hängde jag upp i fönstret - hahahahah! Jag har mycket pärlor i olika förvaringar - syrran kom på den smarta iden med mina spänner. Jag älska att inreda med lite annorlunda saker, och gärna med färg. Vad passar inte bra då att förena nytta med nöje.
Det blev riktigt nice och det får plats många spänner om jag beställer mer.
Jo, det blir lite krångligt när jag behöver dem men det får det vara värt. Hehe

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer