Mitten på veckan :)

Hej på er!!
Tänk att det redan är Onsdag, helt underbart!
Mitt i veckan och snart är vi över på rätt sida tycker jag, närmare helgen!
Känner att jag är rätt trött just nu men jag vet anledningen. Först jobb och så fort jag kom hem packade jag ner allt mitt porslin som en tjej skall hämta om en stund. Så skönt att slippa köra iväg det. En sak mindre att bära omkring på helt enkelt.
Efter det packade jag fyra lådor till som Kjell kan ta med sig hem ikväll som jag i min tur kan packa upp till helgen. När jag håller på att packa vill jag bara fortsätta och få iväg allt, men det gäller att tänka. Kan jag tänkas behöva detta innan det är dags att flytta?

Även om jag vet vart det isåfall är så är det ju tråkigt att behöva vänta eller få bära det fram och tillbaka, men tror att jag änsålänge bara packat sådant jag kan vara utan sålänge!
Idag tror jag Kjell skulle ta med min vita skänk jag har i hallen. Så kan jag börja pynta den när jag kommer till helgen, Såååå roligt!

Kan inte göra så mycket mer med flytten just nu men skall vika in lite tvätt och sen ta en dusch. Kika lite på Tusenbröder och invänta tjejen och sen Kjell ❤V

Väldigt bra lådor måste jag säga. Om jag fortsätter att packa och flytta över saker varje vecka så kommer flytten gå väldigt smidigt måste jag säga. För ni som har flyttat vet ju hur trist det är att tvingas packa ner allt på en gång, bära allt på en gång, frakta och sen bära allt igen och packa upp allt på en gång. Nu slipper jag det!! 

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 731 visningar

Gillar

Kommentarer