Mitt sätt att hitta nya bloggar!

Jag läser i flera bloggar lite titt som tätt att många undrar hur dem gör för att hitta nya bloggar. Dels för att själv kunna få flera läsare genom att få visa upp sig men även för att själva hitta intressanta bloggar att börja följa. Jag har hittat mitt sätt som funkar och på senaste tiden har jag både hittat många nya trevliga bloggar och fått lite fler läsare vilket också är trevligt. Säger inte nej till lite nytt blod här inne.
Det är roligt med nytt folk :) Jag har hittat sjukt många som jag lagt till på min bloglovinlista nu. Spännande att få följa deras liv lite mer.

Jag brukar gå in på de bloggarna som brukar ha lite fler kommentarer än jag (epicfaiil, milina och anorexinojag för exempelvis) och så klickar jag på något inlägg med många kommentarer och går sedan in på just dessa kommentarerna. Där hittar man massa nya bloggar man aldrig sett innan, då går jag in hos dem, läser lite och finner jag någonting intressant lämnar jag en kommentar och på så sätt får jag oftast en tillbaka - är bloggen rolig, intressant och jag vill veta mer så lägger jag till den på bloglovin! Sen går jag vidare på den bloggens kommentarer och fortsätter så tills jag inte orkar mer eller skall göra någonting annat :) På så vis får jag nya bloggar!

Hur gör ni för att få läsare och nya bloggar att följa? Tipsa gärna =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 14 visningar

Gillar

Kommentarer